Історія розвитку стрибків у висоту - Савчук, Світлана Іванівна (Луцький національний технічний університет, 2024)
Легкоатлетичним стрибкам у висоту близько сто п'ятдесят років. За цей період їхня техніка дуже змінилася. Тези присвячені проблемі вивчення історії розвитку легкої атлетики, підготовки легкоатлетів, які спеціалізуються з стрибків у висоту.
Keywords: легкоатлетичні стрибки; техніка стрибка; стрибки у висоту