Педагогічна конфліктологія - Бартків, Оксана Степанівна; Дурманенко, Євгенія Аристархівна; Пугач, Ірина Миколаїівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
На основі узагальнення науково-педагогічних досліджень й педагогічного досвіду запропоновано навчально-методичні матеріали для підготовки студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта до вивчення освітнього компонента «Педагогічна конфліктологія».
Keywords: Конфліктологія; педагогічна конфліктологія; конфлікт; попередження конфліктів; 37:316.48-029