Стратегічне управління: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Передумови формування та розвитку стратегічного управління 2. Стратегічні плани та забезпечення їх реалізації
Робоча програма навчальної дисципліни “Стратегічне управління” для студентів галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» спеціальності 8.03050801 – „Фінанси і кредит”.
Keywords: стратегія управління