Навчально-методичні рекомендації до написання й оформлення магістерських робіт зі спеціальностей 106 Географія (освітня програма: Фізична географія), 103 Науки про Землю (освітня програма: Гідрологія) - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Павловська, Тетяна Сергіївна; Тарасюк, Ніна Адамівна; Фесюк, Василь Олександрович; Melniichuk, Mykhailo M.; Pavlovska, Tetiana S.; Tarasiuk, Nina A.; Fesiuk, Vasyl O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Навчально-методичне видання призначене для надання допомоги магістрам у написанні магістерської роботи й містить основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення випускної роботи, організації її виконання.
Keywords: магістерська робота; оформлення магістерської роботи; структура магістерської роботи; організація написання магістерської роботи; оформлення ілюстрацій у магістерській роботі; оформлення таблиць у магістерській роботі; оформлення формул і рівнянь у магістерській роботі; оформлення картографічного матеріалу в магістерській роботі; оформлення списку використаних джерел у магістерській роботі; оформлення цитат у магістерській роботі; оформлення додатків у магістерській роботі