Політична участь: концептуальні схеми, методики вимірювання - Сальнікова, Світлана Анатоліївна; Сальникова, Светлана Анатольевна; Salnikova, Svitlana А.; Мацюк, Орися Володимирівна; Мацюк, Орыся Владимировна; Matsiuk, Orysia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті представлено теоретичне та методологічне підґрунтя дослідження політичної участі; здійснено спробу долучитися до обґрунтування вимірювання політичної участі через авторську концептуалізацію. Theoretical and methodological bases of political participation study are present in this article. Validity of political participation measurement performs by means of implementation of author’s conceptualizations.
Political Participation: Conceptual Designs, Methods of Measurement
Keywords: політична участь; політичні практики; політична залученість; структурні компоненти; обґрунтування вимірювання; political participation; political practice; political involvement; structural components; validity of measurement