Актуальні проблеми фінансового забезпечення місцевого самоврядування в Україні - Кулай, Аліна Василівна; Kulaj, A. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано стан та проблеми фінансового забезпечення місцевого самоврядування, здійснення делегованих державних і власних повноважень. Досліджено процес формування місцевих бюджетів в умовах фінансової кризи. The stale and problems of the financial of lokal self-government realizaton of the delegted stale and its own powers are analysed. The progress of forming lokal budgеts the conditions of financial crisis is investigated.
Urgent Problems of Financial Support of Local Self-government in Ukraine.
Keywords: місцеві бюджети; місцеве самоврядування; бюджетний процес; бюджетне вирівнювання і регулювання; local budgets; local self-government; budgetary process; budgetary levelling; budgetary management