Педагогічна та організаційна майстерність. Методика і практикум роботи з аматорським музичним колективом» С. Гурін. «Зоряний шлях». Аранжування В. Кучерука - Кучерук, Володимир Феофілович (Вежа-Друк, 2023)
В методичних рекомендаціях запропоновано твір українського композитора-гітариста С. Гуріна «Зоряний шлях» з рекомендаціями щодо його виконання. Рекомендовані здобувачам закладів вищої освіти спеціальності «Музичне мистецтво» при вивченні освітніх компонентів «Педагогічна та організаційна майстерність. Методика і практикум роботи з аматорським музичним колективом», «Фортепіано та інструментальний ансамбль», «Інструментальний ансамбль», «Основи перекладу та аранжування для інструментального ансамблю» а також працівникам закладів культури і мистецтв. Музичний твір аранжований для інструментального квінтету на основі твору для дуету гітаристів. Допускаються заміни інструментів за відсутності запропонованих в партитурі.
Keywords: Аранжування; партитура; інструментальний квінтет; альт; гітара; контрабас; гобой; оркестрові дзвіночки; атака; обертони; репертуар; концертне виконання; партія; музика; роташування; ансамбль; 7.077:[37.091.12:005.336.5](072)