Сучасні інформаційні технології у професійній діяльності: силабус дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Дисципліна «Сучасні інформаційні технології у професійній діяльності» спрямована на формування фахових компетенцій у сфері використання сучасних інформаційних технологій в економіці, управлінні й адмініструванні шляхом застосування сучасних методів і прийомів, використання інформаційних технологій, найкращого практичного досвіду. Особлива увага приділяється здобуттю поглиблених практичних навиків роботи з програмою Microsoft Excel.
Силабус дисципліни «Сучасні інформаційні технології у професійній діяльності» на отримання другого (магістерського) ступеню вищої освіти за спеціальністю 07 «Менеджмент», освітньо-професійна програма «Менеджмент»
Keywords: сучасні інформаційні технології; професійна діяльність