МАЛОВЖИВАНІ СУФІКСИ ТА УНІФІКСИ У ВАРІАНТАХ ВЛАСНИХ ІМЕН ЖИТЕЛІВ ЗАХІДНОГО ПОЛІССЯ - Нестерчук, Оксана; Nesterchuk, O. (My University, 2010)
У статті проаналізовані рідковживані суфікси та уніфікси у варіантах власних імен Західного Полісся та здійснено їх порівняння з апелятивами. Rarely used suffixes and unisuffixes in variants of the Western Polissia proper names are detected and their comparison with appellatives of common nouns is given.
Keywords: маловживані суфікси; варіанти власних імен; апелятиви; rarely used suffixes; variants of proper names; appellatives