Хмельницька область у Книзі рекордів України - Бейдик, О. О.; Ільїн, Л. В.; Beidyk, O. O.; Ilyin, L. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано рекорди регіонів України в економічному та суспільному житті, висвітлено регіональну структуру рекордів України в природній і суспільно-економічній сфері та визначено місце Хмельницької області в цій структурі. Розширено уявлення про рекреаційно-туристські ресурси як чинник ефективного управління рекреаційним господарством регіону.The records of regions of Ukraine were analyzed in economic and social life; the light was thrown upon the regional structure of records of Ukraine in natural, social, economic sphere and identified the place of Khmelnytskyi region in this structure. The idea of recreation and tourist resources like a factor of effective management of recreation economy of region was widened.
Khmelnytsk Region in Ukrainian Book of Records
Keywords: сім природних чудес України; природна й суспільно-економічна сфера; регіони України; ресурсно-рекреаційна привабливість території; 7 natural wonders of Ukraine; natural and socio-economic area; regions of Ukraine; of recreation and tourist resources