Особливості та цілі реклами на місці продажу - Воскресенська, О.; Березніцька, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості та цілі реклами на місці продажу
Keywords: реклама; цілі реклами