Атлас із загальної гістології - Омельковець, Ярослав Адамович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
В атласі подано систематизований наочний матеріал із загальної гістології, отриманий лабораторією гістології та морфогенезу кафедри зоології Волинського державного університету імені Лесі Українки. Він містить мікрофотографії епітеліальної, сполучної, м’язової та нервової тканин, які студент-біолог повинен уміти ідентифікувати згідно з вимогами навчальної програми курсу “Загальна цитологія й гістологія”. Для студентів та викладачів вищих навчальних закладів біологічних спеціальностей, учителів та учнів шкіл.
Keywords: гістологія; тканини; гістологічні препарати; 591.8:611.018