Щоденник виробничої діагностичної практики - Мудрик, Алла Богданівна; Павлюк, Тетяна Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Сучасна ситуація підготовки спеціалістів із соціальної психології, реальне зростання суспільного запиту на соціальних психологів істотно підвищує рівень вимог до майбутніх спеціалістів, а також змінює зміст і структуру завдань, які студент повинен вміти вирішувати самостійно. Саме тому головною метою виробничої діагностичної практики є формування вмінь та навичок дослідницької та практичної соціально-психологічної діяльності, оволодіння різноманітними методами і формами її здійснення, формування вмінь та навичок професійної діяльності, опрацювання прикладних алгоритмів вирішення конкретних завдань, що виникають в різних галузях застосування соціально-психологічних знань. У видання ввійшли методичні матеріали та документи, необхідні студентам факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки для проходження виробничої діагностичної практики під час навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Для цілісного уявлення про означену практику у виданні представлені програма виробничої діагностичної практики, її опис, мета та основні завдання, етапи проходження та методи і засоби діагностики результатів практичної роботи, загальні вимоги до оформлення звітних матеріалів, критерії оцінювання знань та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання.
Keywords: діагностична практика; соціально-психологічне дослідження; мала група; соціометрія; 159(075)