Диференційована фізична підготовка учнів 7-их класів з урахуванням темпів їх біологічного розвитку - Сітовський, Андрій Миколайович; Sitovskyi, Andrii M. (Львівський державний університет фізичної культури, 2006)
Запропонована схема розподілу навчального часу для комплексного виховання рухових якостей, залежно від характеру їх зміни протягом навчального року й відповідно до темпів біологічного розвитку учнів яка є ефективним засобом диференціації фізичної підготовки підлітків, що виявляється у достовірному зростанні рівня їх фізичної працездатності протягом навчального року. Offered chart of the distributing an educational time for the complex education of motive qualities, depending on nature of their change during the school year and according to tempos of biological development of students which is effective mean of differentiation of physical preparation of teenagers, that appears in the reliable growth of level of their physical capacity during the school year.
Differentiated physical preparation of students of 7-th classes taking into account tempos of their biological development
Keywords: диференціація фізичних навантажень; темпи біологічного розвитку; фізична підготовленість; фізична працездатність; differentiation of the physical loading; tempos of biological development; physical preparedness; physical capacity