Медична мікробіологія, вірусологія та імунологія - Бойко, Петро Костянтинович; Бойко, Оксана Петрівна; Панівська, Ольга Вікторівна; Поручинський, Богдан Андрійович; Тарасюк, Ніна Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Збірник тестів містить різноманітні за формою та змістом завдання, що дозволяє здобувачам освіти розвинути критичне мислення, вміння аналізувати інформацію та приймати обґрунтовані рішення. Завдання скомпоновані з урахуванням вимог сучасних освітніх стандартів та базуються на аналізі даних попередніх років тестування КРОК-1. Регулярна робота з цим збірником допоможе закріпити теоретичні знання та набуті практичні навички, які необхідні для успішного складання ліцензійного іспиту – КРОК-1.
Keywords: Медична мікробіологія; Крок-1; імунна система; віруси; бактерії; вірусологія; імунологія; 579.61+578.7+[616:612.017(075.8:079.1) М 42