Лабораторний журнал з фізіології та біохімії рослин - Машевська, Алла Степанівна; Єрмейчук, Тамара Музаффарівна; Mashevs'ka, A. S.; Ermejchuk, T. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
В методичних вказівках представлено лабораторні роботи, що висвітлюють основні розділи програми курсу «Фізіологія та біохімія рослин». Лабораторний журнал призначений для допомоги студентам ІІІ курсу біологічного факультету заочної форми навчання у підготовці та виконанні лабораторних робіт з курсу «Фізіологія та біохімія рослин».
Keywords: рослинна клітина; каталаза; мікрохімічний аналіз; хлорофіл; рухи продихів; осмотична система; плазмоліз; деплазмоліз