Дослідження на території Волинського Полісся - Златогорський, Олексій Євгенович; Дем'янчук, Дмитро; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Demianchuk, Dmytro (Інститут археології Національної академії наук України, 2012)
У статті проанлізовано результати досліджень експедиції ДП "Волинські старожитності" на території Волинського Полісся (Ковельський, Ратнівський, Камінь-Каширський,Любешівський, Маневицький райони). Введено в науковий обіг нові пам'ятки.
Keywords: "Волинські старожитності"; експертиза; пам'ятка; культурний шар; культура лійчастого посуду; Колодниця