Пейзажний жанр в акварелі - Панфілова, Олександра Георгіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розглянуто основні технічні прийоми та послідовність виконання пейзажів у техніці акварель, проаналізовано типові помилки та специфіку їх усунення та попередження.
Keywords: Пейзаж; акварель; пленер; методичні рекомендації; 7.047:75.021.32-035.676.332.2(072)