Діалектизми як твірна основа антропонімів (на матеріалі прізвищ студентів ВНУ імені Лесі Українки) - Грицевич, Юрій Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У статті проведено аналіз прізвищ студентів ВНУ імені Лесі Українки, в основі творення яких лежать діалектні апелятиви
Keywords: антропонім; прізвище; діалектизм; семантика; лексема