Криміналістичне забезпечення протидії злочинам, що вчиняються в установах виконання покарань - Батюк, Олег Володимирович; Batiuk, O. V. (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2012)
Актуальність теми дослідження не викликає сумніву, оскільки за офіційними даними Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області, важливими завданнями, що стоять перед персоналом установ виконання покарань та слідчого ізолятора є боротьба із злочинністю у місцях позбавлення волі, забезпечення надійного нагляду за засудженими і ув'язненими. Background research is no doubt as to the Office for Official State Penitentiary Service of Ukraine in Lviv region, important tasks facing personnel penitentiary and prison is the fight against crime in prisons, providing reliable supervision of inmates and HC 'inmates.
Forensic support for fighting crimes committed in penal institutions
Keywords: покарання; протидія злочинам; установи виконання покарань; punishment; combating crime; penitentiary