Система безпекових орієнтирів аграрних підприємств - Юшин, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено систему безпекових орієнтирів аграрних підприємств
Keywords: аграрні підприємства; система безпекових орієнтирів