Антикризове управління діяльністю підприємств цементної галузі на засадах узгодження інтересів стейкхолдерів - Оплачко, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено антикризове управління діяльністю підприємств цементної галузі на засадах узгодження інтересів стейкхолдерів
Keywords: антикризове управління; стейкхолдери