Комплексна оцінка фізичної працездатності волейболістів. - Романюк, В. П.; Довгополюк, А. С.; Romanyuk, V. P.; Dovgopolyuk, A. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті висвітлено особливості прояву фізичної працездатності юнаків і дівчат-волейболістів. На основі встановлених кількісних величин фізичної працездатності розроблено нормативи її комплексної оцінки. The features of display of physical capacity and girls of volley-ballers youth are reflected in the article. On the basis of the set quantitative sizes of physical capacity the norms of its complex estimation are developed.
Complex Estimation of Physical Capacity of Volley-Ballers.
Keywords: фізична працездатність; комплексна оцінка; волейболісти; physical capacity; complex estimation; volley-ballers