Англійська мова. Підготовка до складання ЄВІ : training & practice - Яцишин, Наталія Пилипівна; Біскуб, Ірина Павлівна; Гусак, Людмила Євгенівна; Гордієнко, Юлія Анатолівна; Лобанова, Світлана Іванівна; Мельничук, Ольга Василівна; Супрун, Майя Володимирівна; Сорокіна, Ліна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Посібник містить практичний матеріал для підготовки до Єдиного вступного іспиту з англійської мови до магістратури: тести у форматі ЄВІ різних типів, лексичні та граматичні завдання, у додатках зібрано матеріал, потрібний для виконання тестових завдань на знання виразів з прийменниками, неправильних дієслів, вставних слів та з’єднувальних елементів у реченні. Формат, тематика та послідовність матеріалу сприяють формуванню вмінь та навичок, які необхідні для успішного виконання екзаменаційних завдань. Посібник складається з передмови, комплексу тестових завдань, тренувальних прав, додатків та списку рекомендованої літератури. Для студентів закладів вищої освіти, викладачів та широкого читацького загалу.
Keywords: англійська мова; державний іспит; право; підготовка до іспиту; єдиний вступний іспит; магістратура; 811.111(075.4)(073)