СКЛАДНІСТЬ АЛГОРИТМІВ РОЗКЛАДАННЯ ГРАФІВ - Гришанович, Тетяна Олександрівна (Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, 2010)
Робота присвячена дослідженню часової складності алгоритмів декомпо-зиції графів за їх вершинами в залежності від способу подання графа. Розгля-нуто точні та наближені алгоритми.
Keywords: алгоритми розкладання графів; часова складність; оцінка складності алгоритму