Культурна пам'ять і освіта - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Бібліографічні матеріали висвітлюють онтологічний зміст культури, аналізують специфіку освітньої діяльності як змістової та сутнісної складової культури. Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Культурна пам'ять і освіта» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра культурології та хореографічного мистецтва).
Keywords: бібліографічні видання; 130.2(01)