Бізнес-планування - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни „Бізнес-планування” для студентів за напрямом підготовки 0401 Географія, освітнього ступеня магістр, спеціальності „Економічна та соціальна географія”. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: теоретичні засади бізнес-планування; розробка і впровадження бізнес-плану.