Комунікативно-психологічні моделі у міжкультурному спілкуванні - Смоляр, Наталія Петрівна; Smolyar, N. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Розглядаються види комунікативно-психологічних моделей міжкультурного спілкування, аналізуються складові моделі „комунікативного квадрата“.
Смоляр Наталія Петрівна - кандидат філологічних наук, доцент кафедри німецької філології Східноєвропейського національного університету ім. лесі Українки
Keywords: взаємодія культур; міжкультурна комунікація; комунікативно-психологічна модель; "комунікативний квадрат"; the interaction of cultures; intercultural communication; communicative and psychological model; "communicative square"