Колмогоровські поперечники класів періодичних функцій багатьох змінних у просторі Bq,1 - Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2024)
Встановлено точні за порядком оцінки колмогоровських поперечників класів типу Нікольського-Бєсова періодичних функцій багатьох змінних у просторі Bq,1, норма в якому є більш сильною, ніж Lq- норма.
Keywords: клас типу Нікольського-Бєсова; колмогоровський поперечник; мiшаний модуль неперервностi; умови Барі-Стєчкіна; 517.5