Корпоративні комунікації в умовах кризи - Єжижанська, Тетяна С.; Jezhyzhanska, T.S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглядаються корпоративні комунікації в умовах кризи, аналізуються кризові стратегії комунікації. Особлива увага звертається на можливості й особливості використання організацією засобів масової інформації під час кризи, а також на здійснення комунікаційної політики у кризових умовах. The article deals with corporate communications in a crisis, examines the crisis communication strategy. Particular attention is drawn to the possibilities and peculiarities of organization of the media during a crisis and to implement communication policy in crisis conditions.
Corporative Сommunications Іn А Сrisis
Keywords: корпоративні комунікації; corporate communications; зв’язки з громадськістю; public relations; криза; crisis; засоби масової інформації; media; стратегії комунікації; communications strategy