Інноваційне підприємництво та управління проєктами - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методична розробка містить завдання для практичних занять з освітнього компоненту «Інноваційне підприємництво та управління проєктами» та рекомендації і вказівки щодо їх виконання, список рекомендованої літератури та інтернет-ресурсів. Рекомендовано здобувачам освіти другого (магістерського) рівня спеціальності Маркетинг освітньої програми «Маркетинг та міжнародна логістика», спеціальності Менеджмент освітньої програми «Менеджмент організацій», спеціальності Торгівля освітньої програми «Підприємництво, торгівля та організація бізнесу».
Keywords: Інноваційне підприємництво; інновації; управління проєктами; стартапи; 651.928