Менеджмент-ІІ: методичні вказівки до практичних занять - Буняк, Надія Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Навчально-методичне видання містить програму дисципліни, теми та методичні вказівки до проведення практичних занять, рекомендовану літературу.
Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності 073 «Менеджмент»
Keywords: менеджмент; організація; керівництво; підсистеми менеджменту організації