Історична граматика української мови - Павленко, Лариса Петрівна; Pavlenko, Larysa P. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
Посібник складається з теоретичної частини, системи контрольних завдань і вправ та методичних рекомендацій, текстів для аналізу й хрестоматії до опрацювання курсу історичної граматики української мови. Для студентів напряму підготовки “Філологія (Українська мова та література)”.
The historical Grammar of the Ukrainian language
Keywords: історична граматика; фонетика; морфологія; синтез; phonetics; morphology; synthesis; historical Grammar