Оцінка точності картографічних матеріалів - Расюн, Віктор Леонідович (Barca Academy Publishing, 2024)
Відсутність системного підходу до питання з використання картографічного забезпечення призводить до того, що вже накопичена інформація і та, яка накопичується в даний час, недоступна для багатьох її потенційних споживачів. Тому картографічна основа, що створюється і зберігається в різних організаціях, в різних стандартах повинна бути уніфікована в єдину державну систему класифікації та кодування інформації для широкого її використання.
Keywords: Система координат; растрові зображення; векторизація; 528.1