Кримінальне право (Загальна частина) - Старко, Оксана Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі українки, 2025)
Методичні рекомендації містять плани практичних занять з ОК «Кримінальне право» (Загальна частина), а також завдання, задачі, тематику рефератів, перелік рекомендованої літературидля здобувачів освіти 1 курсу денної форми навчання (спеціальність К 9 Правоохоронна діяльність).
Keywords: кримінальне право; навчально-методичні рекомендації; 343.322