Розвиток громадянського суспільства в Україні: зовнішні та внутрішні чинники - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Державний вищий навчальний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського» кафедра політичних наук Міжнародний Вишеградський Фонд, 2015)
Розглядаються зовнішні впливи сучасної цивілізації та вкорінені традиції самоорганізації громадян на процес становлення громадянського суспільства
Keywords: громадянське суспільство; глобалізація; децентралізація; усталені традиції; самоорганізація