Прислівникова лексика Західного Полісся в записах місцевого фольклору - Грицевич, Юрій Васильович; Hrytsevych, Yurii V. (ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2018)
Стаття присвячена аналізові прислівникової лексики, що зафіксована у фольклорних текстах із Західного Полісся.
Keywords: мова фольклору; Західне Полісся; діалект; говірка; фольклорний текст; лексика; прислівник; означальні прислівники; обставинні прислівники