Психологічні особливості міжособистісних стосунків молодших школярів у новій українській школі - Зятюк, Софія; Коць, Михайло Онисимович (My University, 2024)
Стаття присвячена вивченню психологічних особливостей міжособистісних стосунків у новій українській школі. Досліджуються фактори, які впливають на формування та розвиток позитивних міжособистісних взаємин серед молодших школярів, а також виявляються чинники, що негативно впливають на ці взаємини.
Keywords: молодший школяр; міжособистісні стосунки; нова українська школа