Комп’ютерна техніка та математичні методи у фізичному вихованні і спорті: методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи - Мамчич, Ярослав Минович; Mamchych, Ya.M. (Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», 2016)
Методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання галузі знань: 0102 "фізичне виховання, спорт і здоров'я " напряму підготовки: 6.010203“Здоров’я людини”
Keywords: Текстовий редактор Word; Програмне забезпечення ПК; Прикладна математична статистика