Функціональні складові сталого земельного менеджменту - Караїм, Володимир Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Досліджено функціональні складові сталого земельного менеджменту
Keywords: Сталий земельний менеджмент; сталий розвиток; функціональні складові