Обґрунтування ефективних засобів й методів фізичної терапії при артрозі. - Шептицький, Андрій (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
В основі цього захворювання лежить порушення функції та структури суглобового хряща. При захворюваннях суглобів застосовують такі методи фізичної терапії: масаж, лікувальні фізичні вправи (терапевтичні вправи), механотерапія та заняттєва активність.
Keywords: фізична терапія; артроз