Основні особливості сучасного розвитку туризму в Грузії - Коцан, Н. Н.; Курило, О. А.; Kotsan, N. N.; Kurylo, O. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто особливості сучасного розвитку туризму в Грузії. Проаналізовано основні туристичні показники за останні роки, а також динаміку туристичних потоків та їх розподілення за мотивацією й країнами походження. Виділено найважливіші завдання, які уряд країни реалізовує та планує реалізувати в найближчі роки для збільшення кількості туристів.The main aspects of modern tourism development in Georgia. The main tourist figures, the dynamics of tourist flows and their distribution by country of origin and motivation are analysed in the recent years. Highlighted the major challenges that the government implements and plans to implement in the coming years to increase the number of tourists.
The Main Peculiarities of Modern Tourism Development in Georgia
Keywords: туристичні потоки; туристичні показники; інвестиції; інфраструктура; Грузія; tourist flows; tourism indicators; investment; infrastructure; Georgia