Характеристика спеціалізованих закладів торгівлі для потреб спортивно-оздоровчого туризму Волинської області - Єрко, Андрій Віталійович; Yerko, Andrii V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Охарактеризовано заклади торгівлі для потреб спортивно-оздоровчого туризму Волинської області
Keywords: спортивно-оздоровчий туризм; заклади торгівлі; Волинська область