Психодіагностичний інструментарій для вивчення особливостей підлітків в умовах інтернатного закладу - Гошовський, Ярослав Олександрович; Hoshovskyi, Yaroslav O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Описано особливості процесу вивчення психологічних особливостей особистісного розвитку підлітків, зумовлених їх перебуванням у школі-інтернаті. Наведено методики для вивчення особливостей підлітків в умовах інтернатного закладу.
Keywords: підлітки; інтернатний заклад; діагностика; депривація