Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в хореографії - Дмитроца, Олена Романівна; Мотузюк, Олександр Петрович; Коржик, Ольга Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Інструктивно-методичні матеріали складені відповідно до силабусу освітнього компоненту «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в хореографії». Матеріали практичних робіт містять матеріали, що нададуть змогу здобувачам закріпити та поглибити набуті знання та практичні навички щодо розуміння небезпечних та шкідливих факторів природного та техногенного середовища; впливу діяльності людини на навколишнє середовище; формуванню навичок безпечної поведінки; визначати проблеми безпеки життєдіяльності у професійній сфері та уміти їх попередити; надання першої допомоги. Методичний посібник містить завдання різної складності та інструкції щодо їх виконання, завдання для самостійного виконання, рефлексивні завдання. Методичний посібник для виконання практичних робіт рекомендовано для підготовки здобувачів спеціальності 024 Хореографія, освітньо-професійної програми «Хореографія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: безпека життєдіяльності; охорона праці; 614.8:792.8(072)