Методологія управління проектом оптимізації та використання харчових відходів у ресторанному бізнесі - Герман, Марія (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
Ресторанна галузь відіграє невід’ємну роль у глобальній системі харчування, що створює важливий культурний та соціальний контекст для спілкування, відпочинку та задоволення гастрономічних потреб споживачів. Перед ресторанами стоїть завдання не лише задовольняти смакові вподобання клієнтів, а й ефективно управляти виробничими процесами, щоб зменшити негативний вплив на довкілля та підвищити економічну стійкість. Зростаючий обсяг харчових відходів у ресторанній галузі створює значний екологічний та економічний виклик.
Keywords: методологія управління проектами; технології зменшення відходів; ресторанний бізнес; 640.43:658.56:664:628.4:338.2