Система дослідницької роботи майбутніх фахівців із фізичної культури як основа розвитку їхніх креативно-інноваційних здібностей - Лисенко, Л.; Lysenko, L. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Актуальність цієї роботи обумовлена сучасними вимоги до якості професійної готовності фахівців у галузі фізичної культури й спорту – підготовка висококваліфікованих спеціалістів, здатних до активної участі в інноваційних процесах, дослідницької та креативно-інноваційної діяльності. Мета роботи – обґрунтування системи підготовки майбутніх фахівців із фізичної культури до креативно-інноваційної діяльності засобами дослідницької діяльності. Теоретично обґрунтована та розроблена цілісна система дослідницької діяльності майбутніх фахівців із фізичної культури (концепція, принципи та технології розвитку креативно-інноваційних здібностей), яка забезпечує ефективне формування їхньої здатності творчо й ефективно виконувати професійну діяльність. The topicality of this work is caused by modern demands to the quality of proffesional readiness of specialists of physical culture and sport. It is a training of high-quality experts who can take an active part in innovation processes, reseaches and reative-innovation abilities. Substantiation of the system of training of future specialists of physical culture for creative-innovation activities with means of researching action,s innovation abilities, future specialists of the physical culture were the purpose of the work. The whole system of research activities of future specialists of physical culture (concepts, principles and technologies of development of creative-innovation abilities) provides their effective formation for performing of their proffesional activities effectively and creatively.
System of Research Work of Future Specialists of Physical Culture as a Base of Development of Their Creative-Innovative Abilities
Keywords: дослідницька діяльність; креативно-інноваційні здібності; майбутні фахівці з фізичної культури