Маркетингово-географічні аспекти у формуванні конкурентоспроможності суб’єктів господарської діяльності - Гринюк, Д. Ю.; Ніколаєва, Ю. О.; Gryniuk, D. U.; Nikolaieva, Y. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Зроблена спроба узагальнити існуючі теоретичні напрацювання щодо взаємозв‟язку конкурентоспроможного виробництва та збуту продукції господарських суб‟єктів засобами маркетингово-географічного підходу. The attempt to summarize existing theoretical work on the relationship of competitive production and sales of business entities by means of marketing and geographic approach.
Marketing-geographical Aspects in Shaping the Competitiveness of Business Entities
Keywords: конкурентоспроможність; маркетингово-геграфічні аспекти; виробництво; збут; competitiveness; marketing and and geographical aspects; production; sales