Податкове регулювання процесів раціонального використання земельних ресурсів в Україні - Хомюк, Наталія Леонідівна; Khomiuk, Nataliia L. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2015)
У даному розділі монографії розроблено рекомендації щодо удосконалення податкового регулювання, а також проведено оцінку стану земельних ресурсів України і Волинської області зокрема. Визначено значення використання земельних ресурсів в умовах реформування земельних відносин.
Keywords: податкове регулювання; раціональне використання земельних ресурсів; плата за землю; фіксований сільськогосподарський податок