Соціальна відповідальність бізнесу – інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємства - Остряніна, С.; Анікін, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено соціальну відповідальність бізнесу як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємства
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; соціальна відповідальність